august 13, 2008

Pro Adevar si Lumina

Azi de dimineata am cercetat mai in detaliu blogurile asociate.
Simplul gand a postat , a facut cunoscuta o petitie nationala. O strangere de semnaturi on-line impotriva legiferarii homosexualitatii.
Nu stim cat de in serios va fi aceasta luata, dar...mai mult de doua minute nu necesita timp.
Haideti sa ne alaturam miilor de romani care inca stau drepti.
Si noi putem face chiar mai mult. Ne putem ruga. Avem la dispozitie aceasta arma, mai puternica decat oricare alta.
Putem sa stam in spartura si de data aceasta, pentru poporul in care am fost pusi in.

Si alaturi de aceasta petitie am mai gasit inca una. La fel de periculoasa, care sustine domnia lui Satan si mai pe fatza: este o petitie impotriva unei formatii de satanisti care vor concerta in Romania. Ce mi se pare ciudat este cat de putini semneaza aceasta petitie.
Ce facem? Incurajam proclamarea domniei lui Satan peste tara noastra? Peste prietenii nostri?
Pentru ca poate ca suntem dintre noi care avem prieteni cu inclinatii.
Haideti sa stam pe pozitii. Putem mari lista aceasta , o putem completa cu nume adevarate, fara date false si fara rusine...orice ar zice altii.

Spune NU satanistilor care vor concerta in Romania

10/08/2008 17:30

Trupa norvegiana de black metal GORGOROTH va concerta la noi in tara pe 1 noiembrie, la Cluj, si pe 2 noiembrie, la Bucuresti. Trebuie sa luptam impotriva acestor oameni care aduc pe scena lumea lui Satan, unde sunt sacrificate animale. Cu sangele acestora se scrie pe trupul unor OAMENI, care sunt CRUCIFICATI. Acum patru ani, ei au fost interzisi in Polonia din cauza unui astfel de show si au fost acuzati de catre cardinalul din Cracovia de ofensa religioasa si violenta asupra animalelor (zece oi au fost decapitate in timpul concertului, iar capetele acestora au fost infipte in niste pari). DE CE SA NU FACEM SI NOI ACEST LUCRU, DOAR SUNTEM UN POPOR DE CRESTINI! Aceasta miscare satanista exista si in Romania, fiind semnalate de mai multe ori cazuri ale unor persoane care beau sange de gaina, care dezgroapa starvuri sau practica onania colectiva.


Daniel 9:15 Şi acum, Doamne Dumnezeul nostru, Tu care ai scos pe poporul Tău din ţara Egiptului prin mâna Ta cea puternică, şi Ţi-ai făcut un Nume, aşa cum este şi astăzi: noi am păcătuit..., am săvârşit nelegiuire.
Daniel 9:16 Dar, Doamne, după toată îndurarea Ta, abate mânia şi urgia Ta de la cetatea ta Ierusalimul, de la muntele Tău cel sfânt; căci din pricina păcatelor noastre şi din pricina nelegiuirilor părinţilor noştri este Ierusalimul şi poporul Tău de ocara tuturor celor ce ne înconjoară.
Daniel 9:17 Ascultă dar, acum, Dumnezeul nostru, rugăciunea şi cererile robului Tău, şi, pentru dragostea Domnului, fă să strălucească Faţa Ta peste sfântul Tău locaş pustiit...!
Daniel 9:18 Pleacă urechea, Dumnezeule, şi ascultă! Deschide ochii şi priveşte la dărâmăturile noastre, şi la cetatea peste care este chemat Numele Tău! Căci nu pentru neprihănirea noastră Îţi aducem noi cererile noastre, ci pentru îndurările Tale cele mari.
Daniel 9:19 Ascultă, Doamne! Iartă, Doamne! Ia aminte, Doamne! Lucrează şi nu zăbovi, din dragoste pentru Tine, Dumnezeul meu! Căci Numele Tău este chemat peste cetatea Ta şi peste poporul Tău!"

Si putem citi foarte bine in loc de Ierusalim, Romania. Sau Targu Jiu, sau Bucuresti, sau Cluj, sau Baia Mare sau Botosani.
Si ma mai rog sa ne lasam invatati de Domnul, Sfantul nostru si sa ne lasam mintea luminata de El. Si Faţa Lui sa straluceasca peste vietile noastre ce se afla sau nu sub daramaturi, indiferent ce fel de daramaturi- economice, spirituale, sociale, financiare, intelectuale.
Amin.

O zi plina de EL cu minte luminata sa avem.

Niciun comentariu:

Interesaţi de pagina de viaţă