iulie 09, 2009

Notă întreagă

Notă: Cele ce vor fi scrise în continuare nu mi se datorează mie. Toate sunt din Mila, Îndurarea şi Harul lui Dumnezeu.


Nu am intenţia să mă laud pe mine, departe de mine gândul.
Vreau să declar Maiestatea Lui, Iubirea Lui şi Împlinirea Cuvântului Său.

M-a avertizat, întărindu-mă:

Vei fi întărită prin neprihănire. Izgoneşte neliniştea, căci n-ai nimic de temut, şi spaima, căci nu se va apropia de tine.
Dacă se urzesc uneltiri, nu vin de la Mine; oricine se va uni împotriva ta va cădea sub puterea ta."
"Iată, Eu am făcut pe meşterul, care suflă cărbunii în foc, şi face o armă după meşteşugul lui. Dar tot Eu am făcut şi pe nimicitor ca s-o sfărâme.
Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere; şi pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine, zice Domnul." (Isaia 54:14-17)

Cu alte cuvinte...Aceasta e moştenirea robilor Domnului, aşa este nota care vine de la Mine, zice Domnul.

E întreagă roada adunată de El, despre care am scris acum câteva zile.
E întreagă şi asta s-a simţit şi văzut din ziua cu pricina. Cuvântul Lui a fost în mintea şi în gura mea, prezenţa Lui am simţit-o şi am declarat-o. Meritul Lui l-am ştiut şi l-am mărturisit,încă dinainte. Numele Lui L-am onorat şi El m-a onorat! Cu nota întreagă formată din două cifre.

Ar fi fost aşa de uşor să nu fie aşa...În dimineaţa asta m-am uitat peste note şi e jale. Îmi pare rău şi îmi vine să plâng când văd notele colegelor mele, care ştiu ce pot. Şi cu cât mă gândesc mai mult, cu atât îmi dau mai mult seama că Mâna Lui a scris nota mea. Ar fi fost uşor, foarte uşor să nu cadă de acord trei persoane. Ar fi fost aşa de uşor ca munca mea să fie zadarnică sau să aducă tristeţe în loc de bucuria ce o simt. Ar fi fost aşa de simplu şi de normal să fi avut un 9 cu virgulă şi două zecimale.

Dar.

Şi acest dar este cu adevarat un dar. Mulţumesc lui Dumnezeu care împlineşte ceea ce făgăduieşte. Mulţumesc Lui pentru că m-a onorat cu Ajutorul Lui. El e Cel mai tare în putere şi splendoare. El este Cel care merită lauda şi multumirea - şi I le dau.

Cum auzeam în repetate rânduri mai demult..."Transfer lui Dumnezeu toată gloria"
Asta fac şi azi. Pentru nota asta întreagă şi pentru că EL s-a dăruit întreg pentru mine.

Şi felul în care eu pot să îmi arăt recunoştinţa, dragostea şi închinarea este fiind întreagă a Lui.

Asta mi-e ruga: Să traiesc întreaga a Ta, ca şi nota asta a mea.

Şi o aduc şi pe ea la locul de închinare, o pun pe altar şi Ţi-o dedic. Să fie pentru Tine, Dădătorul ei.

Mulţumesc!

Prin El, să aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfă de laudă, adică, rodul buzelor care mărturisesc Numele Lui. (Evrei 13:15)

3 comentarii:

Laura spunea...

Ce original e Datatorul celei mai mari Iubiri!! "Din dragoste pentru ei, Tata, o fac..." imi rasuna in minte. Elizuc, versetele acelea din Isaia 54 sunt de capatai. Tine-le aproape de inima pentru ca in asa fel iti sunt date. Este o promisiune de durata.
Acele doua lacrimi se regasesc acum la mine, si imi transforma si mai mult inima cand vad cum noi, incredintand in mana Lui viitorul, nu intarzie sa fie credincios si sa-Si tina promisiunea. Si gandeste-te daca incredintam chiar TOTUL ce se va intampla!
Slava Lui, taria noastra!

"Nu-i voi aduce Domnului meu jertfe care sa nu ma coste nimic".

Te imbratisez!

Anonim spunea...

Multumesc Lala pentru ultimul verset.
Si pentru cele doua straluciri:)

>:D<

Anonim spunea...

felicitari :)

Interesaţi de pagina de viaţă