iunie 01, 2009

De pomină- petrecere


Prietena copilăriei mele...

Dorina: stai că mai am un cadou pt tine
Eliza: ia
Dorina : că tot e ziua copilului şi suferi
Dorina : :*
Eliza: :)
Eliza : da
Eliza : sufăr :-< încă e timp de suferinţă
Dorina : toate sunt pt tine


Au fost mai multe, da' eu trebuia să le văd pe toate. Aici...numai un sample.
Da, ea azi s-a încărcat cu energie de la copii :) La o "petrecere de pomină" din Pociovalişte, Novaci. Cred- în legătura cu locaţia- că aşa e:P
Câteva mesaje, direct din inimile lor :)
„Dragi copii din lumea întreagă, vă invit aici în sătucul nostru natal. De 1 iunie noi ne-am gândit să facem o petrecere de pomină. Ştiu că toţi copiii în această zi se distrează. La fel noi ne distrăm alături de cei dragi, dar ne gândim şi la voi”.

Andrada, clasa a IV-a„Dragi copii africani, eu vă iubesc aşa negri cum sunteţi pentru că această culoare vă face unici. Vă doresc să aveţi parte de fericire alături de părinţii voştri deoarece de aceasta toţi avem nevoie. La mulţi ani, copii de ciocolată!”

Ana, clasa a IV-a
Şi aici tot ea a descris petrecerea din Târgu Jiu :)„Copii din toată lumea, vrem ca iubirea de părinţi să fie aproape de voi. Noi vă iubim, aşa că am făcut multe desene în care am pictat aşa cum ne-am închipuit chipurile voastre. Ştim că şi voi vreţi o planetă verde ca să nu ne mai îmbolnăvim şi să nu se mai întâmple lucruri rele”.


Alexandru, clasa a IV-a

La mulţi ani şi vouă, dragi micuţi-viitorul.
La mulţi ani viitorului.
Şi fie ca să găsiţi în viaţp semnificaţia şi să vă dedicaţi cu totul Adevărului şi Dreptăţii.
Mulţumim, Do pentru imagini şi îmbucurare :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Supeeeer! Asa m-au inveselit copilutii din pozele tale! Ce mi-ar fi placut sa fie o petrecere de 1 iunie si pe unde am umblat eu... una asa cu picturi pe fata si masti si multa copilariiieeee!

Interesaţi de pagina de viaţă