ianuarie 17, 2009

Lasa-ma sa mai invat, din Tine...!

"I'm gonna show you love in every language",

mi-ai zis azi.

Si mi-am adus aminte cum imi spui ca ma iubesti, cum imi arati ca sunt pretioasa, cum ma conduci spre bucurie , cum ma surprinzi cu minunile Tale, cu iubirea Ta, cu frumusetile pe care le-ai creat in jurul meu; cum ma invalui in bratul Tau , cum imi soptesti ca esti alaturi de mine, cum Te arati maret si grandios...

Toate acestea le faci prin limbaj de natura, care numai zideste; prin limbaj de om, care depinde...;
prin cuvant, prin cantec, prin poezie, prin Cuvant, prin zapada si prin vant; prin soare si nori; prin stele si prin luna.

M-ai invatat ca limbajul iubirii il poti descoperi oriunde esti dispus sa iubesti, sa multumesti. Oriunde esti gata sa ierti si sa binecuvantezi. Oriunde si oricand sunt dispusa sa fac toate astea si inca altele, acolo si atunci vorbesc limbajul iubirii.

M-ai invatat sa receptez aceste mesaje de iubire; de cate ori las urme pe zapada, de cate ori ma stramb la soare, de cate ori rad in ploaie si de cate ori plang cu ochii la luna sau dupa vreo stea. Oriunde sunt gata sa Te vad, oriunde vreau sa Te simt, Tu esti acolo, asteptand sa fii descoperit.

Imi arati iubire prin toate limbajele. Imi spui cuvinte de care am nevoie si care imi sunt trebuincioase pe limba naturii si animalelor; in limbi omenesti si ingeresti.

Iti multumesc ca Tu esati absolutul atat de mult ravnit in adolescenta; Iti multumesc ca Tu esti iubirea asa de mult dorita de oameni; Iti multumesc ca m-ai gasit si m-ai deschis pentru Tine.

Iti multumesc ca esti Dumnezeu si ca esti adevarat, mai adevarat decat orice altceva si mai iubitor decat oricine altcineva.

Maestru al Iubirii, lasa-ma sa-Ti mai stau la picioare ca sa mai invat; lasa-ma sa Te mai privesc, ca sa te reflecti mai mult in ochii-mi; lasa-ma sa Te inteleg si si practic intocmai, cu semenii mei, ce invat de la Tine...
...si Multumesc pentru ca si Tu vrei sa invat si sa raspandesc mai departe, din Tine- iubire!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Singura limbă a iubirii e....tăcerea :)
...poţi învăţa la nesfîrşit cum să iubeşti, ascultînd inima Lui şi apoi inimile celorlalţi.

De fapt, numai aşa poţi spune că arăţi o dragoste adevărată...şi că ţi se arată una la fel de adevărată. :)

disa spunea...

Astazi, mai mult ca oricand, El merita ofrandele noastre de multumire.

Eliza spunea...

Si culmea dragostei e tacerea, da, Bia.
Luna tace, zapada doar scartaie un pic, norul tace, ploaia tace. Toate tac si fac. Asa sa invatam si noi - de la EL si de la ele- tacerea, dar si implinirea datoriei care ne-a fost data.
Noi forme de exprimare a iubirii sa va invete si saptamana care urmeaza, Tatal vostru, printese Bia si Disa.

Anonim spunea...

Atunci... eu tac

Eliza spunea...

:)Taci si fa :) >:D<

Anonim spunea...

pai normal

Interesaţi de pagina de viaţă