ianuarie 21, 2009

De sesiune, pagina 2


Experienta mea

Uneori Dumnezeu ingaduie sa treci prin vale...iar valea poate fi de orice fel: suferinta
tacerii, suferinta fizica,a trupului, suferinta singuratatii, suferinta financiara, etc, precum si suferinta academica..:D ...te testeaza,te incearca pentru ca trebuie neaparat sa inveti niste lucruri... ...si ti se pare ca mergi din balta in balta si ca nu vei iesi niciodata din ele... dar dupa ce ai invatat ce a vrut El sa inveti, El te va lua de mana, El!!!.. nimeni altcineva ci numai El iti da din nou placere, motivatie pentru a invata...
Am observat ca motivul pentru care studentii, elevii nu invata, este ca nu gasesc nici o motivatie,
nici un sens, nici o placere in a invata... Insa cand ii permiti lui DUMNEZEU sa faca ce doreste cu tine, El te va invatata, iti va arata, te va motiva si iti va insufla putere, placere, sete, pentru a face voia Lui...iar in calitate de student Dumnezeu doreste, printre altele care sunt deasupra, sa ne folosim intelectul si vointa la capacitatea maxima in studiu. Nu am spus ca trebuie sa fim primii, am spus ca El vrea sa dai tot ce poti, tot ce ai mai bun... iar daca prin ajutorul si dorinta Lui, vei ajunge primul...bucura-te de bucuria pe care I-o faci Lui!

Asa ar suna rezumatul unei perioade din intervalul inchis si limitat in timp al vietii mele: nu voi mai lungi
discursul: :)

...Dumnezeu a ascultat rugaciunile voastre si ale mele: Dumnezeu s-a indurat si de mine.

Inainte sa intram la oral la examen, i-am spus unei colege aratand cu degetul titlul unui curs:
"Uite, subiectul asta mi-ar placea sa il pic pe bilet, pentru ca, de exemplu, asta il stiu !".
Celor care erau mai pe
la sfarsit, nu le prea acordasem multa atentie si oricum erau unele de te durea capul:)).
Si apoi...am intrat in sala. Ne ducem cu carnetul si apoi extragem un bilet...erau aproape teanc unul
peste altul...asa ca am pus mana si am extras unul care era mai dedesubt...si ... :D...am picat exact din titlul urmator celui pe care il aratasem colegei mele, dar care se baza in a doua jumatate a rezolvarii pe cel aratat de mine.
Chiar aveam nevoie de o minune... :)..si Dumnezeu stie cand sa te uimeasca...


Va multumesc celor ce v-ati rugat pentru mine si ...aveti credinta in Dumnezeu pentru ca...


"Se arunca sortul în poala hainei, dar orice hotarare vine de la Domnul. -Proverbe 16:33 " :)


Cu recunostinta, Ana-Maria

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ati observat ca in viata "examenele" care vin sunt din ce in ce mai grele , mai dificile?! Examenul pe care il ai azi, maine ti se pare o nimica toata ,dupa ce a trecut...Stiu pe "cineva" (Christian)care citeste acum manualul de clasa a XI-a de Istorie cu atata placere si se mira cum il depasea atunci...Daca m-ati intreba cum a fost in ziua nuntii mele :) as zice "Oh, Doamne, ma bucur ca inima nu mi-a crapat" , dar ma gandesc cu multa emotie si placere la ea si as incuraja orice viitoare mireasa sa fie relaxata etc :) Stiu ca fiecare a experimentat asta in viata lui. My point is: Nu te ingrijora de ziua de maine a examenului asa cum ne zice Domnul, fa-ti partea ta si EL o va face pe a Lui, incearca sa inveti ce te testeaza Domnul ca sa poti trece la urmatorul nivel!
Mult succes si sa-auzim-de-burse!!!

Ana-Maria spunea...

:))Ce funny suna "sa auzim de burse" ca salut de final ;))...Daca vrea El, ne da de toate :). Multumesc Irys pentru incurajare si pentru sfaturi, cu siguranta sunt binevenite pentru toti.

Da, asa este:cu cat inaintam in varsta si in putere fizica, intelectuala, spirituala, examenele vor creste direct proportional cu ele.

La partea scrisa a unui examen la care am dat si oral, ne-a dat doua subiecte de teorie si doua probleme spre deosebire de anul trecut cand am primit unul din fiecare.

La care o colega spune profesorului: "Da, domn profesor, de ce ne dati cate doua? :( De ce nu ne dati numai cate unul?" Si pentru ca era langa mine i-am raspuns ca acum a crescut si este mai mare ca anul trecu, de asemenea putem si ar trebui sa stim mai multe sa facem decat atunci. :)

Multumim Irys! Apreciez interventia ta ! Suntem flamanzi dupa sfaturi la varsta asta ! :)

May God bless you and your family also !

Eliza spunea...

Amin, Sissy! Sa re-auzim de burse!

Anonim spunea...

[quote][Image]Experienta mea Uneori Dumnezeu ingaduie sa treci prin vale...iar valea poate fi de orice fel: suferinta tacerii, suferinta fizica,a trupului, suferinta singuratatii, suferinta financiara, etc, precum si suferinta academica..:D ...te testeaza,te incearca pentru ca trebuie neaparat sa inveti niste lucruri... ...si ti se pare ca mergi din balta in balta si ca nu vei iesi niciodata din ele... dar dupa ce ai invatat ce a vrut El sa inveti, El te va lua de mana, El!!!.. nimeni altcineva ci numai El iti da din nou placere, motivatie pentru a invata... Am observat ca motivul pentru care studentii, elevii nu invata, este ca nu gasesc nici o motivatie, nici un sens, nici o placere in a invata... Insa cand ii permiti lui DUMNEZEU sa faca ce doreste cu tine, El te va invatata, iti va arata, te va motiva si iti va insufla putere, placere, sete, pentru a face voia Lui...iar in calitate de student Dumnezeu doreste, printre altele care sunt deasupra, sa ne folosim intelectul si vointa la capacitatea maxima in studiu. Nu am spus ca trebuie sa fim primii, am spus ca El vrea sa dai tot ce poti, tot ce ai mai bun... iar daca prin ajutorul si dorinta Lui, vei ajunge primul...bucura-te de bucuria pe care I-o faci Lui! Asa ar suna rezumatul unei perioade din intervalul inchis si limitat in timp al vietii mele: nu voi mai lungi discursul: :)...Dumnezeu a ascultat rugaciunile voastre si ale mele: Dumnezeu s-a indurat si de mine. Inainte sa intram la oral la examen, i-am spus unei colege aratand cu degetul titlul unui curs: "Uite, subiectul asta mi-ar placea sa il pic pe bilet, pentru ca, de exemplu, asta il stiu !".Celor care erau mai pe la sfarsit, nu le prea acordasem multa atentie si oricum erau unele de te durea capul:)). Si apoi...am intrat in sala. Ne ducem cu carnetul si apoi extragem un bilet...erau aproape teanc unul peste altul...asa ca am pus mana si am extras unul care era mai dedesubt...si ... :D...am picat exact din titlul urmator celui pe care il aratasem colegei mele, dar care se baza in a doua jumatate a rezolvarii pe cel aratat de mine.Chiar aveam nevoie de o minune... :)..si Dumnezeu stie cand sa te uimeasca... Va multumesc celor ce v-ati rugat pentru mine si ...aveti credinta in Dumnezeu pentru ca... "Se arunca sortul in poala hainei, dar orice hotarare vine de la Domnul. -Proverbe 16:33 " :) Cu recunostinta, Ana-Maria[/quote] i agree

PS offtopic [url=http://vidbar.tv]watch movies online[/url] yes all new movies here

Eliza spunea...

Si sa inteleg ca asa ti-ai terminat sesiunea? "Vacanta placuta", Ana!

Interesaţi de pagina de viaţă