mai 26, 2008

Wisdom: Got It?

D"Intelepciunea care vine de sus, este, intai, curata, apoi pasnica, blanda, usor de induplecat, plina de indurare si roduri bune, fara partinire, nefatarnica. Si roada neprihanirii este semanata in pace pentru cei ce fac pace."
Iacov 3:17,18

Cred ca aceasta descriere a intelepciunii adevarate este un bun test pentru noi.
Fiecare ne putem uita in aceste cuvinte ca intr-o oglinda si putem vedea daca reflectam aceasta imagine sau nu, daca traim sau nu aceasta intelepciune.
Este gandul Lui pentru mine in aceasta dimineata.
Poti trece la bifat acum, dupa o rugaciune, si apoi, prin Duhul care este peste tine, sa treci la fapte. Sa trecem.

"Credeti ca degeaba vorbeste Scriptura? Duhul, pe care L-a pus Dumnezeu sa locuiasca in noi, ne vrea cu gelozie pentru Sine. [...] Supuneti-va dar lui Dumnezeu, impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi. Apropiati-va de Dumnezeu, si El se va apropia de voi. Curatiti-va mainile, pacatosilor; curatiti-va inima, oameni cu inima impartita."

Iacov 4:5,7,8

...intre orice v-ar fi impartita inima. Tot ceea ce faci, tot ceea ce iubesti, tot ceea ce visezi, tot ceea ce doresti, fa-o, orice ar fi, din toata inima. Sau nu faci bine nimic. O inima intreaga dedicata unui singur lucru/om. Dar cea mai buna varianta este o inima intreaga, dedicata Creatorului ei. Lui Dumnezeu. Inima Lui este intreaga pentru tine. Cea mai buna varianta este sa fie si reciproca valabila.
Asa sa fie.
O zi luminoasa, inspirata si plina de intelepciunea de sus.

Niciun comentariu:

Interesaţi de pagina de viaţă