februarie 03, 2009

Secrete

Pentru niste zile mai bune in anumite imprejurari, cateva informatii cu privire la telefonul mobil vei putea citi in cele ce urmeaza.
Multumesc amicului* , pentru ca de la el din blog am aflat si eu si ...m-am gandit de ce sa nu afli si tu?

Functii ascunse ale telefonului mobil
1. Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume.Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. Incearca!

2. Ti-ai inchis cheile in masina si esti departe de casa, unde-ti tii cheile de rezerva? Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile.

Functioneaza si cu usa portbagajului. Incearca!


3. Ti s-a descarcat mobilul? Orice mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%. Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti si alta data.

4. Ce poti face, daca ti se fura mobilul? Comerciantii de telefoane tin secret aceasta informatie, ca hotul sa poata folosi telefonul furat si sa consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, sa-si cumpere telefon nou.
Trebuie sa afli seria telefonului tau. Pentru aceasta tasteaza *#06#, fara a apasa alte taste si pe ecran va aparea automat seria. Acest cod este unic in lume si este seria telefonului tau. Noteaza acest cod si pune-l in loc sigur. Daca ti se fura telefonul, anunta operatorul tau de telefonie si comunica-i acest cod. Acesta ii permite sa-ti blocheze telefonul (aparatul in sine) si hotul nu va putea folosi telefonul tau, nici daca schimba cartela SIM.

Este putin probabil sa-ti recuperezi vreodata telefonul, dar nici hotul nu-l va putea folosi sau valorifica. Cel mai important aspect de aici este ca, daca toata lumea ar cunoaste acest truc, nu ar mai avea hotii de ce sa fure telefoane.

Trimite deci acest mesaj la cat mai multi prieteni. Si nu uita sa-ti notezi seria telefonului .

Sa iti fie de folos.

*Legenda: De cate ori apare amicul prin ceea ce scriu, este vorba de Radu.

2 comentarii:

Andrei spunea...

le-am încercat mai de mult pe toate, dar a mers doar 1 şi 4, restul.. cam nu prea

Eliza spunea...

Da, 1 se stie.
Pe 2 a probat-o Radu si a zis ca merge.
Pe 3 o sa o incerc eu cu prima ocazie si o sa va zic.
Si 4 , da, am incercat si merge si 4.

Interesaţi de pagina de viaţă