decembrie 11, 2009

El este, eu sunt prin El

"Încredete-te în Domnul şi fă binele; locuieşte în ţară şi umblă în credincioşie." Psalm 37:3

Încrede-te în Domnul şi fă binele, chiar dacă spre tine ajunge mult, prea mult rău din partea unora care ar trebui să lucreze spre zidirea ta; locuieşte în ţară- nu pleca, oricât de mult ai simţi şi ai avea motive să faci asta. Rămâi unde şi când e mai greu, poate după această greutate se va deschide o portiţă; umblă în credincioşie- independent de ei, tu fă-ţi treaba şi lucrarea ta, pe care ai primit-o pentru a o duce la capăt, în credincioşie şi în iubire pentru ei. Umblă în credincioşie faţă de Dumnezeul tău şi crede, crede cât poţi şi după ce nu mai poţi. Căci El e în control, cel puţin asupra vieţii tale , în cazul în care te întrebi dacă mai e şi în ale lor.

Leagă în chip uşuratic rana fiicei poporului Meu, zicând: "Pace!Pace!" Şi totuşi...pace nu este!
Ieremia 8:11

Aşteptam pacea, şi nu vine nimic mai bun; o vreme de vindecare, şi iată groaza!
Sforăitul cailor săi se aude dinspre Dan şi de vuietul nechezatului lor se cutremură toată ţara; vin, mănâncă ţara şi ce cuprinde ea, cetatea şi pe cei care o locuiesc.

"Căci iată trimit între voi nişte şerpi, nişte basilici, împotriva cărora nu este niciun descântec, şi vă vor muşca", zice Domnul.

Aş vrea să-mi alin durerea, dar mă doare inima în mine.

"Iată, strigătele fiicei poporului Meu răsună dintr-o ţară îndepărtată."

"Nu mai este Domnul în Sion? Nu mai este în ea împăratul ei?"

"Pentru ce M-au mâniat ei cu chipurile lor cioplite, cu idoli străini?"

Secerişul a trecut, vara s-a isprăvit, şi noi tot nu suntem mântuiţi!

"Sunt zdrobit de durerea fiicei poporului Meu, mă doare, mă apucă groaza.
Nu este niciun leac alinător în Galaad? Nu este niciun doftor acolo? Pentru ce nu se face dar vindecarea fiicei poporului Meu?"

Ieremia 8:15-22

"Totuşi, Domnul este viu! Lăudat să fie în veci, am văzut mâna Lui la lucru", mi-a scris o altă fiică în dimineaţa aceasta.
O voi vedea şi eu, trebuie să cred...
O voi vedea şi eu...!

2 comentarii:

briz-briza spunea...

greul nu trebuie ignorat, ascuns sub pat. adevarat. insa stiu ca ceea ce este al nostru este si a Lui, a Maretului Razboinic. E lumina, pace , statornicie si confort etern. Lauda e in inima, ti se citeste in cuvinte sincere. Cineva e al tau pe veci Mijlocitor, calm in furtuna. Bucura-te!
ps:
multumesc prietenusha ca m-ai imbucurat cu aparitia ta de mult dorita. multumesc ca esti. multumesc ca iti pot scrie.

Eliza spunea...

Voi canta, Il voi lauda ca in ceasul cel mai greu El e in control. El este si nu doarme. Chiar daca nu simt. Pana la urma, nu este vorba despre a simti. Este despre a sti si a-L crede pe cuvant. Sunt incredintata, sunt asigurata in bratul puternic al Celui Caruia Ii apartinem amandoua.
...si voi vedea mana Lui la lucru!

Multumesc si eu prietenusha pentru ca spui. Sa fii purtata din biruinta in biruinta asupra tuturor ispitirilor de toate felurile, de El catre EL, prin El si pentru El. De abia astept sa te strang si pe tine in brate. >:D<

Interesaţi de pagina de viaţă